Criolipoliza

ATENA BEAUTY CLINIC

Ce este Criolipoliza?


Criolipoliza reprezinta metoda inovativa de "distrugere" a tesutului adipos intr-o maniera definitiva. Tehnologia consta in aplicarea unei temperature scazute direct pe tesuturile adipoase printr-un proces cunoscut sub numele de "apoptoza" (moartea programata a celulelor) care duce la eliminarea celulelor grase intr-un mod natural si gradat.

TRATEAZA LA TEMPERATURI SCAZUTE: procedura de tratare a celulor grase cu CryoTECH este dovedita clinic si contureaza silueta prin inghetarea controlata, in siguranta si cu eficienta sporita a depozitelor de grasime nedorite pentru a inlatura nevoia de operatii estetice ce necesita timp de recuperare.

REMODELEAZA SILUETA: se poate reduce grasimea pe mai multe zone ale corpului simultan deoarece echipamentul dispune de 2-4 manipuli cu dimensiuni diferite ce pot trata concomitent. Sesiunile aditionale vor intensifica rezultatele obtinute.

POST-TRATAMENT: procedura de tratare la temperaturi scazute a grasimii cu CryoTECH este una non-chirurgicala – asadar reintoarcerea la activitatile de zi cu zi este imediata.


Mai mult

Cum functioneaza CRIOLIPOLIZA?
  • Dispune de 3 tehnologii integrate: vacum pulsat, racire controlata si lumina infrarosie.
  • Reduce depozitele adipoase definitiv
  • Terapia cu led stimuleaza metabolismul celular prevenind aparitia edemelor
  • Recomandat atat femeilor cat si barbatilor care au depozite de grasime pe anumite zone si doresc eliminarea acestora fara interventii chirurgicale sau timp de recuperare.
  • Tehnologia de inghetare a celulelor grase (criolipoliza) tinteste si omoara doar celulele grase
  • In saptamanile de dupa tratament, celulele grase sunt eliminate natural si definitiv din corp
ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962