Zionic

ATENA BEAUTY CLINIC

Zionic - Redarea fermitatii pielii


Ce este tratamentul corporal Zionic si cum actioneaza?

ZIONIC este un tratament corporal ce combina doua tehnologii intr-un singur aparat, respectiv masajul activ rotational profund (MARP), sistem ce utilizeaza o energie de intensitate mare si impedanta mica, si cu radiofrecventa de intensitate mare. Impreuna, cele doua sisteme lucreaza pentru a atinge un rezultat eficient si non-invaziv avand o eficacitate maxima.

ZIONIC ofera posibilitatea de configurare a energiei de tratament, dar si viteza de rotatie a capetelor prin masajul activ rotational profund , astfel se poate efectua o terapie eficienta pentru mai multe zone ale corpului si se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.


Mai mult

Cum functioneaza ZIONIC?
Tratamentul ZIONIC combina radiofrecventa si masajul activ rotational profund (MARP), pentru a oferi:

 • Efectul termic: energia de o intensitate mare actioneaza la nivelul tesutului conjunctiv ce duce la cresterea nivelului de nutrienti si oxigen, stimuleaza drenajul limfatic, sprijina producerea de colagen si activeaza metabolismul celular ajutand la diminuarea tesutului adipos.
 • Efect mecanic: masajul activ rotational profund actioneaza asupra tesutului conjunctiv la nivel profund stimuland circulatia sangelui, stimuleaza circulatia limfatica pentru a elimina toxinele si a reduce retentia hidrica.
ATENA BEAUTY CLINIC

ZIONIC este ideal pentru:
 • Slabire localizata - Radiofrecventa rezistiva creste metabolismul adipocitelor, favorizeaza eliminarea deseurile acumulate si a lichidelor. Tesutul gras este redus cosiderabil intr-o perioada scurta.
 • Remodelare - Accelereaza metabolismul adipocitelor si masajul activ rotational profund (MARP) astfel genereaza o diminuare a volumului acestora. Stimuleaza drenajul limfatic care contribuie la detoxifiere ajutand in procesul de arderea grasimilor.
 • Anticelulitic - ZIONIC trateaza eficient celulita de gradul I, II si III datotita efectului mecanic MARP care faciliteaza dislocarea nodulilor celulitici si diminuarea aspectului de "coaja de portocala".
 • Fermitate - ZIONIC stimuleaza producerea de colagen și fibre de elastina, si pe termen mediu acesta creste formarea de fibre elastice noi, pielea devine mai hidratata si ferma.
 • Tonifiere - ZIONIC imbunatateste tonusul muscular prin furnizarea de nutrienti si oxigen tesutului conjunctiv. In plus, imbunatateste regenerarea venoasa si sistemul limfatic.

ATENA BEAUTY CLINIC

Beneficiile tratamentului cu ZIONIC sunt:
 • Stimularea metabolismului celulelor grase si reducerea tesutului adipos;
 • Accelerarea productiei de colagen și elastina;
 • Stimuleaza drenajul limfatic si contribuie la detoxifierea organismului;
 • Activeaza circulatia sanguina;
 • Trateaza eficient celulita indiferent de stadiul acesteia;
 • Relaxeaza si are efect decontracturant.

Programeaza-te acum!Tratamentul cu Zionic se poate realiza pe diferite regiuni ale corpului, cum ar fi: brate , abdomen, flancuri, coapse si fese.

Este recomandat sa se realizeze o schema personalizata.

Frecventa sedintelor este astfel: in primele 2 saptamani se efectueaza 2 sedinte pe saptamana apoi cate o sedinta pe saptamana.

Terapia este compusa din 6-12 sesiuni, in functie de diagnostic.


ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962