Dermotherm

Ce este Dermotherm?

Dermotherm - Vacuum cu infrarosu


  • Dermotherm combina un sistem inovator de masaj vacumatic prin suctiune si aplicarea razelor infrarosii locale. Aplicarea masajului si a razelor infrarosii poate fi concomitenta sau individuala.
  • Aplicarea razelor infrarosii asupra tesutului conjunctiv de sub piele activeaza metabolismul si accelereaza eliminarea toxinelor si a grasimilor.
Mai mult

Cum actioneaza Dermotherm?
Masajul vacumatic prin suctiune are ca scop producerea unei mobilitati a tesutului conjunctiv, descongestionand zonele întarite si hipersensibile. Razele infrarosii locale deblocheaza circulatia, facand ca sangele si oxigenul sa curga abundent în tesuturile celulitice. Aplicarea simultana a ambelor sisteme (masaj vacumatic si raze infrarosii) aduc beneficii crescute tratamentului, conducand la un tratament anticelulitic si lipolitic de exceptie.

Stimularea sanguina locala

Aplicarea razelor infrarosii vor produce o hiperemie sanguina si limfatica locala cu o crestere a suportului sanguin si, in consecinta, a oxigenului si a metabolicilor activi. Vom obtine, astfel, eliminarea detritusului toxic (grasimi, toxine, etc).

Stimularea terminatiilor nervoase

Actiunea se reflecta in profunzime, datorita patrunderii razelor infrarosii la nivel intern, obtinand in acest fel: lupta impotriva sedentarismului, starilor spasmodice congestive si contractiilor, cresterea puterii leucocitare, cresterea metabolismului local si a proceselor de reparare a tesutului, actiunea calmanta prin efectul direct al radiatiei nervoase, si efecte neurovegetative si viscerale prin iradierea unor portiuni reflexe de tegument.

ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962