Eximia Platinum HR 77

ATENA BEAUTY CLINIC

Ce este tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia HR77 Platinum Anniversary?Eximia HR77 Platinum Anniversary - Concept inovator pentru slabire intensiva si remodelare corporala In 2018, Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala cu un echipament exclusiv ce incorporeaza terapii de ultima generatie cu o putere amplificata pentru a asigura rezultate mai eficiente si mai rapide.
Noile tehnologii aduse de Eximia HR77 Platinum Anniversary LASERPORATIE MULTIPOLARA cu vibratii - Vibrating Multipolar Laserporation poate inlocui cu succes liposuctia chirurgicala, datorita vibratiilor integrate in manipulul pentru laserporatie multipolara ajutand la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide.
Activarea endorfinelor ajuta la minimizarea durerii, stimuleaza microcirculatia si tonifiaza tesutul. Vibratiile activeaza mecanoreceptorii cutanati, eficientizand astfel procesul de lipoliza. RADIOPORATIA SQUARE-TECH - un concept inovativ ce include doua terapii, electroporatia si radiofrecventa, si este special creat pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile. Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.

Beneficiile tratamentului cu Eximia Platinum Anniversary sunt:  • Elimina cu pana la 40% tesutul adipos;
  • O alternativa unica a liposuctiei chirurgicale
  • Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5 cm/sedinta
  • Reduce celulita
  • Reface elasticitatea si tonusul
  • Intinde pielea, lasand-o neteda, fara vergeturi si cicatrici
  • Remodeleaza silueta
  • Accelereaza metabolismul celular si oxigeneaza tesuturile

Eximia HR77 Platinum Anniversary a fost printre preferatele specialistilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging, castigand premiul pentru "Cel mai bun echipament de slabit in 2017". Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.

De ce sa alegi tehnologia Eximia HR77 Platinum Anniversary si care sunt beneficiile?Slabire intensiva localizata:

Distrugerea localizata a tesutului gras se realizaeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune celulele grase in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.

Reduce celulita si reda fermitatea pielii

Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.

Diminueaza vergeturile:

Amelioreaza vergeturile vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient.

Drenaj limfatic si detoxifiere:

Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant imbunatatind drenajul limfatic si oxigenad tesuturile.


Tehnologiile inglobate in tratamentul Eximia

Radiofrecventa quatripolara

Radiofrecventa incalzeste tesutul adipos si dermul oferind astfel multiple beneficii precum stimularea fibroblastelor care produc colagen si elastina, eliminarea toxinelor si a lichidelor, dar si imbunatatirea metabolismului celular.


Magnetoterapie

Rolele magnetice din manipulii de vacuum actioneaza asupra abilitatii sangelui de a fi un bun conductor magnetic si asupra efectelor pozitive in separarea conglomeratelor de celule rosii din sange rezultand o oxigenare superioara a tesutului.


Cum se desfasoara tratamentul cu Eximia?

Pregatirea

Inainte de a incepe tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia, se recomanda a avea o intalnire cu specialistii nostri pentru a va personaliza tratamentul si pentru a va aduce la cunostinta toate contraindicatiile si beneficiile acestuia.

Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Frecventa

Pentru un tratament garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor este suficienta o sedinta/saptamana.

Durata

Durata unei sedinte de tratament Eximia difera in functie de zonele pe care doriti sa le tratatati.

1 zona ( abdomen ) – 30 de minute - timpi efectuati cu aparatul

1 zona ( coapse ) -30 de minute - timpi efectuati cu aparatul

2 zone (coapse + abdomen) –55 de minute - timpi efectuati cu aparatul

3 zone (coapse + abdomen + gambe/brate) – 85 de minute - timpi efectuati cu aparatul

Contraindicatii

Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe

Persoanelor insarcinate

Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente

Cum se realizeaza tratamentul?Tratamentul de slabire este personalizat imbinand cele 5 tehnologii intr-o singura sedinta.

  • Laserporatia actioneaza asupra stratului adipos diminuand in centimetri
  • Endo-Radio-Mag trateaza celulita, tonifiaza si oxigeneaza pielea.

Consultatie gratuita

Inainte de a incepe tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia, se recomanda a avea o intalnire cu specialistii nostri pentru a va personaliza tratamentul si pentru a va aduce la cunostinta toate contraindicatiile si beneficiile acestuia.


ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962