Peeling chimic Medicalia

Beneficii multiple tenului tau

De ce sa alegi Medicalia®?


Peelingurile chimice recomandate de un profesionist pot aduce beneficii multiple tenului tau.
Medicalia ofera o gama variata de peelinguri chimice bazate pe tehnologii avansate!

Medicalia® trece dincolo de ingrijirea clinica a pielii, punand la dispozitie cele mai eficiente si avansate tehnologii stiintifice existente in prezent. Produsele sunt create printr-un multiproces pentru a livra formule distincte care actioneaza intr-un mod diferit si ofera rezultate exceptionale.


Mai mult

Cu ce se deosebeste Medicalia®?
 • Utilizeaza doar apa distilata: Utilizarea apei distilate in crearea produselor de inalta calitate este un factor care deosebeste Medicalia® de ceilalti producatori. Brandul garanteaza tratamente care conduc ingredientele active adanc in piele, direct la tinta. Fiind pura, apa distilata faciliteaza toate aceste interactiuni;
 • Creeaza micro-emulsii trifazice: Acest proces avansat si complex creeaza microemulsii stabile, Apa/Ulei/Apa, pentru beneficii de neegalat. Realizeaza Microemulsifiere prin "Temperatura de Inversare a Fazelor" si "Omogenizare", procese avansate prin care se obtin microparticule pentru o absorptie completa a produselor;
 • Reduce pierderea transepidermale a apei prin stimularea factorului natural de hidratare;
 • Se bazeaza pe o microincapsulare avansata: adica livrarea si introducerea optimizata a ingredientelor pentru a tinti pielea cu precizie. Contine sferulite si oxizomi pentru cel mai eficient sistem de microincapsulare care au capacitatea de a elibera ingredientele treptat, pana la 12 ore.
Vitamina C

Collagen & Vitamin 'C' Peel
Reprezinta o formula inovatoare ce se adreseaza tenului matur. Contine unul dintre cele mai populare ingrediente in materie de ingrijire a pielii, si anume peptidele de colagen, ce stimuleaza elasticitatea pielii, hidratarea in profunzime si netezirea ridurilor. Acidul ascorbic etilic, cea mai recenta forma rezistenta la oxidare a Vitaminei C (acid ascorbic), are proprietati excelente de iluminare si anti-imbatranire. Produsul favorizeaza sinteza colagenului din piele, neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza pielea. Intr-o combinatie unica cu acizii glicolici, fitici si lactici ce au rol exfoliant si iluminator, acesta este peeling-ul ideal pentru imbunatatirea elasticitatii pielii si estomparea ridurilor.

Se recomanda impotriva ridurilor, hiperpigmentarii, deshidratarii si daunelor provocate de soare si fumat. Pentru rezultate optime pot fi necesare utilizari repetate. Nu este recomandat pentru pielea sensibila.

Beneficii si rezultate:
 • Tratament anti-oxidant anti-imbatranire;
 • Revitalizeaza si restabileste densitatea pielii;
 • Reduce hiperpigmentarea si are efect de fermitate;
 • Sustine mentinerea hidratarii pielii;
 • Se recomanda a fi realizat impreuna cu masca Shoothing CCH Mask.

Durata: 30 minute

Phytic Acid & Acto-Zyme Peel
Reprezinta o combinatie exceptionala de substante active ce stimuleaza exfolierea epidermica adecvata si efectul de iluminarea al pielii. Acidul fitic, derivat natural din orez, este cunoscut pentru beneficiile distincte pe care le are asupra pielii: efect kerotolitic ce exfoliaza si reduce hiperplazia pielii, stimularea procesului de regenerarea al celulelor pielii – proces ce incetineste odata cu inaintarea in varsta – si efect iluminator ce reduce sinteza si acumularea de melanina in epiderma. Acto-Zyme este o enzima si un agent natural de peeling ce poseda o activitate proteolitica stabila, favorizata si controlata prin pH-ul acid al pielii. Reduce ingrosarea stratului de keratina si, in combinatie cu acidul glicolic si acidul lactic, exfoliaza si are efect iluminant asupra pielii.

Se recomanda pentru un efect imediat de catifelare si iluminare, precum si pentru beneficiile anti-imbatranire. Produsul este recomandat pentru exces de sebum, acnee, hiperpigmentare si riduri. Pentru rezultate optime pot fi necesare utilizari repetate. Nu este recomandat pentru pielea sensibila.

Beneficii si rezultate:
 • Reduce hiperpigmentarea;
 • Reduce excesul de sebum;
 • Netezeste pielea si porii dilatati;
 • Beneficii anti-imbatranire;

Durata: 30 minute
ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962