Eximia MED

ATENA BEAUTY CLINIC

ultima varianta a aparatului Eximia, varianta medicala


Concept tehnologic exclusiv pentru SLABIRE INTENSIVA SI REMODELARE CORPORALA - Solutie estetica non-chirurgicala


de 4 ani pe piata

VLEP: ELECTROPORATIE + LED + VIBRATII Alternativa unica si eficienta a liposuptiei chirurgicale. Actiune simultana a radiatiilor laser, electroporatiei si vibratiilor pentru activarea procesului de fotobiostimulare a tesutului adipos subcutanat.
MPRF: MASAJ PNEUMATIC (VACUUM) + RADIOFRECVENTA PATENTAT* Tratament cu masaj ce combina tehnologia cu radio fracventa si sistemul pneumatic pentru a stimula tesutul conjunctiv si sistemul limfatic.
RFEP: RADIOFRECVENTA + ELECTROPORATIE Potrivit pentru toate tipurile de piele, cu rezultate imediate si fara riscuri. Eficacitatea procedurii are efecte pe termen lung datorita stimularii capacitatii naturale a pielii de a forma noi fibre de colagen, accelerand metabolismul celular.

EXIMIA MED

Ce este tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia MED?Eximia MED este inovatia tehnologica non-chirurgicala, cu terapii a caror convergenta revolutionara ofera rezultate ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate, slabire intensiva, tratarea obezitatii si remodelare corporala.

Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

 • Exista tehnologii noi care atrag atentia lumii medicale si stiintifice dar un exemplu clar este EXIMIA MED, un nou concept care ofera posibilitatea de a trata obezitatea si neregularitatile cu noua strategie tehnologica.

EXIMIA MED

Eximia Med - Concept inovator in tratarea obezitatii si slabire intensivaNoul concept Eximia aduce imbunatatiri tehnologice exclusive, fiind mai puternic, mai eficient si mai rapid.

Terapia Eximia Med are la baza Multi Laser Poration ce reprezinta asocierea dintre laserul lipolitic de frecventa joasa si multiporatie si EndoRadioMag ce reprezinta masajul endoconnectival quatrifazic asociat cu radiofrecventa si magnetoterapie.

Actiunea sinergica a acestor doua tehnologii este rezultatul perfect pentru tratamentele de liporeductie.

De fapt, daca evaluam mecanismul de a actiune al tehnologiilor individuale, electoporatia are rol de a 'injecta ingredientele active prin bariera epidermica si laserul are rolul de a rupe legaturile lipidelor celulare ce are ca efect crearea de pori tranzitorii in membrana celulelor.

Planul de tratament Eximia Med este formula perfectă. Alternarea și succesiunea fazelor, în funcție de nevoile pacientului, stimulează și reactivează în mod natural și neinvaziv.


EXIMIA MED

De ce sa alegi tehnologia Eximia MED si care sunt beneficiile? • Slabire intensiva localizata
 • Reduce celulita si reda fermitatea pielii
 • Stimuleaza lipoliza
 • Diminueaza vergeturile
 • Drenaj limfatic si detoxifiere
 • Reface elasticitatea si tonusul
 • Remodeleaza silueta
 • Accelereaza metabolismul celular si oxigeneaza tesuturile
 • Elimina tensiunea musculara
 • Reactiveaza circulatia
 • Reactiveaza functionalitatea fibroblastelor

Tehnologiile inglobate in tratamentul Eximia MED

Cum se desfasoara tratamentul cu Eximia?

Pregatirea

Inainte de a incepe tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia, se recomanda a avea o intalnire cu specialistii nostri pentru a va personaliza tratamentul si pentru a va aduce la cunostinta toate contraindicatiile si beneficiile acestuia.

Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Frecventa

Pentru un tratament garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor este suficienta o sedinta/saptamana.

Durata

Durata unei sedinte de tratament Eximia difera in functie de zonele pe care doriti sa le tratatati.

1 zona ( abdomen ) – 30 de minute - timpi efectuati cu aparatul

1 zona ( coapse ) -30 de minute - timpi efectuati cu aparatul

2 zone (coapse + abdomen) –55 de minute - timpi efectuati cu aparatul

3 zone (coapse + abdomen + gambe/brate) – 85 de minute - timpi efectuati cu aparatul

Contraindicatii

Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe

Persoanelor insarcinate

Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente

ATENA BEAUTY CLINIC

Ai o intrebare?

0756 078 962